Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie. Prin accesarea acestui site si plata pentru serviciile noastre sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Acesti termeni si conditii pot fi modificate fara notificare prealabila, va rugam verificati periodic aceasta pagina. Site-ul www.iCreate.ro, denumit in continuare iCreate sau prestator are ca scop promovarea serviciilor oferite de catre firma noastra.

Prin utilizarea site-ului iCreate.ro se considera ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in aceasta pagina. iCreate se asteapta ca beneficiarul sa efectueze cercetari suficiente inainte de continua pe acest site web. In caz contrar, este dreptul dvs. de a inceta navigarea pe site-ul www.iCreate.ro. Orice varianta ale acestor Termeni si Conditii nu va avea nici un efect daca nu s-a convenit in scris.

Toti vizitatorii care navigheaza pe site-ul iCreate.ro folosesc site-ul pe cont propriu, termenii si conditiile sunt aplicate pentru toate site-urile detinute de prestator.

1. Preturi si plată
1.1 Preturile afisate pe website-ul iCreate.ro sunt afisate in euro si sunt finale, Prestatorul nefiind platitor de TVA. Aceste preturi sau pachete de preturi pot fi modificate fara notificare prealabila. Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii fara a face notificari in prealabil.

1.2 Odata ce plata a fost efectuata catre prestator, prezentul acord devine contract din punct de vedere juridic. Conform legii 365 din 2002 art.9.

1.3 Preturile afisate pe iCreate.ro pot fi modificate fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Preturile nu sunt cu titlu de oferta garantata si nelimitata in timp.

1.4 Preturile pachetelor si serviciilor oferite sunt insotite de specificatii tehnice. In cazul in care beneficiarul solicita alte servicii cu alte specificatii tehnice, iCreate poate solicita sau nu un pret diferit decat cel afisat pe site.

2. Confidentialitate
2.1 Beneficiarul si prestatorul se angajeaza sa nu prezinte, in orice moment pe parcursul prezentului acord, precum si pe o perioada de 5 ani de la finalizarea proiectului, dezvaluie oricarei persoane orice informatie confidentiala referitoare la afaceri, secrete comerciale, tehnici comerciale, financiare de marketing sau informatii promotionale sau date ale uneia dintre parti, sau termenii acestui acord, cu exceptia cazuriloor cand acestea sunt solicitate prin lege sau hotarare judecatoreasca. Nici una dintre parti nu va utiliza informatiile confidentiale celeilalte parti pentru orice alt scop decat acela de a indeplini obligatiile care ii revin in temeiul prezentului acord.

2.2 Beneficiarul se angajeaza sa nu modifice in intregime sau partial materialul prestatorului. Materialele fac referire la multiplicarea site-ului web, crearea unui site web separat sau acordarea licentelor site-ului unei terte parti sau sa diminueze proiectarea si functionarea site-ului, fara acordul scris prealbil de Prestator.

2.3 Informatiile pe care utilizatorul le furnizeaza fie ele informatii explicite sau informatii cu caracter specific sunt supuse regulilor de confidentialitate.

2.4 iCreate nu poate garanta ca mesajele trimise catre prestator vor fi primite in forma originala, initiala sau ca mesajul va ramane confidential in timpul transmiterii.

2.5 Accesati si cititi cu atentie pagina cu Politica de Confidentialitate care se aplica vizitatorilor acestui site.

2.6 În cazul găzduirii site-ului web pe un alt server decât cel al prestatorului, iCreate va avea acces la datele FTP, MSQL sau cPanel cu acordul beneficiarului. Beneficiarul se obligă să schimbe imediat datele de acces ale serviciilor FTP, MSQL, cPanel, email sau alte servicii la care prestatorul a avut acces cu permisiunea beneficiarului.

2.7 Colectarea si utilizarea datelor prin intermendiul site-urilor web (inclusiv magazine online) sunt si reprezinta raspunderea beneficiarului. Beneficiarul este cel care opereaza datele colectate prin intermediul site-ului detinut.

3. Obligatii si Garantii

3.1 iCreate nu este responsabil si nici raspunzator pentru preturile eronate afisate de catre beneficiar in produsul final. Produsul final este predat beneficiarului in modul mentenata inaccesibil publicului si vizitatorilor, publicarea produsului final fiind efectuata de catre beneficiar dupa ce a verificat preturile, stocurile si corectitudinea informatiilor proprii. Beneficiarul a luat la cunostinta si este direct raspunzator pentru toate comenzile si operatiunile efectuate pe produsul final predat de prestator. Proiectul devine produs final atunci cand prestatorul trimite pe cale electronica datele de acces in website-uri si/sau fisierele originale.

3.2 iCreate nu are nici un control sau responsabilitate pentru continutul afisat pe site-urile beneficiarilor sai. iCreate nu verifca materialul text, imaginile sau informatiile continute in site-urile beneficiarilor nostri si nu este responsabil pentru cotinutul sau performanta acestor site-uri sau pentru tranzactiile beneficiarului. Site-urile din protofoliu pot fi modificate, inlocuite sau sterse fara notificare si nu vor reprezenta in toate cazurile calitatea serviciilor iCreate.

3.3 iCreate va depune toate eforturile pentru a se asigura ca produsul final nu contine greseli gramaticale si de ortografie, inainte de a preda produsul final catre beneficiar. Beneficiarul este de acord ca urmatoarele responsabilitati cad in sarcina sa: verificarea ortografiei si a greselilor gramaticale, erori de functionalitate continute in produsul final. Beneficiarul este de acord ca prestatorul nu este responsabil sau raspunzator pentru eventualele erori continute in produsul final dupa ce produsul final a fost publicat in vederea publicului si predat beneficiarului.

3.4 iCreate isi rezeva dreptul de a utiliza proiectul final sau orice forma preliminara in scopul de marketing sau portofoliu

3.5 Serviciile si preturile afisate nu sunt cu titlul de garantie pentru orice cerere primita de catre prestator. iCreate isi rezerva dreptul de a refuza solicitari catre contravin legislatiei in vigoare sau politicii firmei.

3.6 iCreate nu este responsabil in nici un caz pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest site sau ale beneficiarilor sai.

3.7 Beneficiarul este constient si ia la cunostinta ca este direct raspunzator pentru lipsa informatiilor sau link-urilor obligatorii, care trebuiesc afisate obligatoriu conform legii in vigoare in cadrul website-urilor proprii.

3.8 iCreate nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.

3.9 iCreate isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor iCreate poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

3.10 Garantăm returnarea banilor dacă v-ați răzgândit sub orice motiv, pentru urmatoarele servicii: magazin online si gazduire web. Perioada în care puteți solicita returnarea banilor este de maxim 30 de zile din momentul achitării finale. Se va opri o taxa de instalare în valoare de 25 de euro. Nu fac obiectul returnării banilor domeniile web, care sunt cumpărate direct pe detinator.

3.11 În cazul în care un website este întrerupt din cauza beneficiarului, pe motiv de neplată al serviciului de gazduire sau din motive personale, prestatorul nu este obligat și nu va păstra o arhivă a website-ului din momentul întreruperii acestuia. Beneficiarul este direct răspunzător pentru arhivarea și păstrarea arhivei website-ului său și a luat la cunoștință ca prestatorul nu este răspunzător pentru pastrarea si arhivarea website-ului clientului.

3.12 Toate magazinele noastre cuprind o licenta a temei folosite (daca este cazul) care este achizitionata de catre firma noastra. Codul de licenta al temei poate fi solicitat de catre beneficiar dupa 45 zile de la data platii.

3.13 In unele cazuri iCreate inregistreaza domenii in numele clientului. Acestea vor fi inregistrate direct pe numele clientului/firmei, folosind datele transmise in formularul de comanda. Beneficiarul isi asuma verificarea datelor si corectitudinea acestora inainte de a trimite formularul de comanda.